به گزارش سونیوز، علی بینش روز شنبه در گفت و گوی خبری اظهار داشت: این کارگاهها، چهارمین مرحله از فعالیتهای مجازی تخصصی است که از تابستان ۹۹ آغاز و در بهار ۱۴۰۰ نیز با افزایش عناوین آن تداوم یافته است.
وی نقاشی، داستاننویسی و نجوم مقدماتی و پیشرفته، کارگاههای حال خوش زندگی با محوریت خودباوری و شادزیستن، خوشنویسی، ساخت عروسکهای نمایشی، موسیقی ارف، نوشتن خلاق، قصهگویی، سفالگری و صنایع دستی و دورههای ویژه پرورش خلاقیت را از جمله عناوین کارگاه ها برشمرد.
بینش با اشاره به شرایط کرونایی و لزوم مراقبت از کودکان و نوجوانان از آن، افزود: این کارگاهها و نیز فعالیتهای برخط مرکز کودکان را بهترین فرصت برای غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان دانست.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، از برنامهریزی و تمهید مقدمات لازم برای برگزاری این کارگاهها به صورت ویژه در فصل تابستان خبر داد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان شرقی ۲۹ مرکز ثابت و سیار سطح استان دارد و از این نظر در رتبه های ۲۰ به بالای کشور جا می گیرد.
تا پیش از شیوع کرونا، سالانه بیش از ۲۰۰ هزار کودک و نوجوانان از برنامه های متنوع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان شرقی بهره مند می شدند.