به گزارش
آژانس خبری سونیوز، اکبر محمدجعفری امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: اخیراً با مراجعه چند نفر از شهروندان به پليس فتا استان و با ارائه دستور قضائي عنوان میکنند که با اعتماد به آگهیهای انتشاریافته در شبکههای اجتماعي مبني بر دريافت وامهای کمبهره و بدون ضامن مورد کلاهبرداري واقع شدهاند.
او افزود:در بررسیهای به عمل آمده مشخص شده است کلاهبرداران پس از تشويق و فريب شهروندان به گرفتن وام، قربانيان را به ارسال مدارک مالي و هويتي مانند تصویر کارت ملي، اطلاعات حساب بانکي، فيش حقوقي، چک و سفته و مدارکي ازاینقبیل ميکنند، همچنين مبالغ هنگفتي با عنوان «اخذ کارمزد و ضمانت و افتتاح حساب»، از قربانيان دريافت و در نهايت به تماسها و پيامها پاسخگو نميشوند.
رئيس پليس فتا استان هشدار داد: کاربران به آگهيها و اطلاعيههاي مختلفي که در فضاي مجازي مخصوصاً شبکههاي اجتماعي براي انجام معاملات در خصوص وام فوري يا وام بدون ضمانت منتشر ميشود، توجهي نکرده و فريب افراد کلاهبردار را نخورند.
اين مقام انتظامي با اشاره به کلاهبرداري از طريق درج آگهيهاي جعلي در فضاي مجازي توصيه کرد: جهت دريافت هرگونه تسهيلات از مسير قانوني و اصلي آن يعني مراجعه به بانک و تشکيل پرونده بر اساس شرايط اعلامي بانکها و مؤسسات مالي معتبر اقدام نموده و از اعتماد به افراد غريبه در فضاي مجازي خودداري کنند.
جعفري به شهروندان و کاربران فضاي مجازي توصيه کرد: در صورت مواجه کاربران اينترنتي با هرگونه مشکل سايبري، ميتوانند با شماره 096380 تماس حاصل نمايند و از کارشناسان پليس فتا جهت رفع مشکل خود کمک بگيرند