به گزارش
سونیوز، سرهنگ علی محمد رجبی، در اینباره گفت: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصت و بهانهای برای تحقق اهداف مجرمانه خود استفاده میکنند. در این میان یکی از روشها ارسال لینکهای آلوده است که هر بار تحت عناوین و بهانههای مختلف برای کاربران ارسال میشود. این لینکها در واقع یا حاوی بدافزار و ویروس بوده و دسترسی غیرمجاز به اطلاعات گوشی تلفن همراه کاربران ایجاد میکند یا کاربران را به سمت صفحات فیشینگ و خالی کردن حساب بانکی آنان هدایت میکند.
او ادامه داد: در تازهترین این شگردها، مجرمان سایبری اقدام به ارسال لینکهای جعلی و آلوده برای کاربران با موضوع واریز سود سهام عدالت کردهاند. بهانهای که یکی از مهمترین شگردهای مجرمان سایبری است و هر چند وقت یکبار تکرار میشود.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتای فراجا ادامه داد: در همین راستا لازم است که کاربران توجه داشته باشند که به هیچ عنوان بر روی لینکهایی که با موضوع سهام عدالت چه به صورت پیامکی و چه در شبکههای اجتماعی برایشان ارسال میشود کلیک نکرده و پیام را حذف کنند. اخبار مربوط به سهام عدالت را از طریق رسانههای رسمی و سامانه رسمی خود آن پیگیری کنند.
رجبی اضافه کرد: ماموران پلیس فتا نیز نسبت به گشتزنی در فضای مجازی و بررسی گزارشهای مردمی اقدام خواهند کرد و علاوه بر مواردی که فردی که اقدام به شکایت کرده باشد، با موارد جرائم آشکار نیز برخورد خواهند کرد.
انتهای پیام