به گزارش سونيوز، محمد فرشکاران روز دوشنبه در نشستی با مدیرکل پزشکی قانونی استان اظهار کرد: تجربیات نشان میدهد استانهایی که جدلهای درون حزبی و گروهی زیادی در داخل دارند، به تدریج به سمت انفعال میروند و برعکس استانهایی که اختلافات داخلی را به حداقل میرسانند کاملا موفق هستند و برنامه های خود را به خوبی پیش میبرند که بسیار تلاش شده آذربایجان شرقی جزو استان های دسته دوم باشد.
وی افزود: با وحدت رویه هرچه بیشتر بین مسئولان و نمایندگان استان بسیاری از مسائل قابل حل است؛ ما هم در حال تدارک زمینههایی هستیم که بتوانیم به استان در جهت رسیدن به توسعه پایدار نفع برسانیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی با بیان اینکه معمولا دستگاههای ملی بر استراتژیهای معین مدیریتی تمرکز می کنند، افزود: مشکلات عمده ما در نقش آفرینیهای مدیریتی حادث میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی با اشاره به هدفگذاری رشد هشت درصدی اقتصاد کشور یادآور شد: در دهههای گذشته همواره رشدهای اقتصادی بدون تکیه بر نفت و میعانات گازی چندان مطلوب نبوده و این رویه باید اصلاح و در ساختار اقتصادی تجدید نظر شود.
این مسئول با بیان اینکه حالتهای روندی و روزمره کسالت آور بوده و امید و خودباوری را از بین میبرد، گفت: ساختار اقتصادی متکی بر نفت باید بشکند و درآمدهای حاصل از فعالیتهای مولد افزایش یابد.
فرشکاران همچنین بر ضرورت اجرای دقیق برنامههای سند آمایش در استان تاکید و اظهار کرد: آمایش سرزمین چارچوبی است که با استفاده از آن می توانیم در موضوعاتی مثل توزیع منابع، فعالیتهای اقتصادی و ساختارهای کشاورزی بر مبنای استعدادهای فضا، مکان و جمعیت حرکت کنیم و در نتیجه به اهداف مورد انتظار در حوزههای مختلف دست یابیم.
در این دیدار علی صفایی فرد، مدیرکل پزشکی قانونی استان به ارائه گزارشی از فعالیت های این حوزه و مسائل و مشکلات موجود پرداخت.
حمایت از نیروی انتظامی حمایت از امنیت و توسعه پایدار است
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی امروز همچنین در نشستی با فرمانده انتظامی استان، امنیت و آرامش مردم را مدیون تلاشهای پلیس و نیروهای انتظامی خواند و گفت: حمایت از نیروی انتظامی، حمایت از توسعه پایدار و جذب سرمایهگذاری است.
محمد فرشکاران اظهار کرد: با وظایف خطیر نیروی انتظامی که نیازمند اعتبارات مناسب است، کاملا آشنا هستم و بر کمک بر کسب درآمد این نهاد تاکید دارم.
وی با بیان اینکه در بعد وظایف حاکمیتی، پیشگیری از وقوع جرم توسط نیروی انتظامی بسیار مهم است، افزود: اکثر ردیف های اعتباری به صورت درآمد-هزینه هستند که باید سهم استان را از این ردیف ها احصا کنیم.
فرشکاران بسیاری از آسیبهای اجتماعی و ارتکاب جرم را ناشی از فقر و شرایط سخت اقتصادی دانست و افزود: دستگاههای اجرایی باید تلاش کنند تا با همدلی و تشریک مساعی، مسائل اساسی مردم را حل و فاصله بین مردم و مسئولان را کاهش دهند.
۲۰ درصد خدمات دولتی مربوط به پلیس است
فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به فراوانی و تنوع ماموریتهای خدماتی و اجرایی نیروی انتظامی گفت: طبق آمار روزانه حدود ۹۶۰ خدمت توسط دستگاههای دولتی ارائه میشود که ۲۰ درصد این خدمات مربوط به حوزه پلیس است.
سردار سرتیپ دوم حسین عبدی ادامه داد: آذربایجانشرقی به لحاظ وقوع جرائم به دلایل مختلف از جمله وجود مردم فهیم و با فرهنگ،خدمات رسانی و فعالیتهای دستگاهها و نهادهای مرتبط فرهنگی جزو استانهای کموقوع جرم به ویژه در جرائم خشن محسوب میشود.
وی با بیان اینکه ۷۵ درصد خدمات پلیس و کلانتری پیشگیرانه و ارائه خدمت به مردم است، گفت: شیوع اعتیاد به مواد مخدر در میان اقشار مختلف استان از میانگین کشور پایین تر است.
سردار عبدی با اشاره به نواقص موجود در فضاهای فیزیکی و عمرانی نیروی انتظامی و کلانتری های استان، تاکید کرد: امنیت اصلیترین بستر توسعه است که پلیس با تمام توان این بستر را فراهم میکند و اگر محیطهای خدمت خوشایند باشد این خدمات رسانیها نیز خوشایندتر می شود.