1403/10/21
سـونیـوز
آژانس خبری تحلیلی سونیوز
سونیوز، رسانه ای به زلالی سو
1403/10/21
-
پخش زنده سونیوز
|
|
دسته بندی اخبار
سرخط خبرها
سیاست
اقتصاد
جامعه
فرهنگ و هنر
بهداشت و دانش
ورزش
گردشگری و محیط زیست
مولتی مدیا
نمایش کل اخبار
عکس
ویدیو
پادکست
پخش زنده سونیوز
ارتباط با سونیوز
پیش گیری از ابتلا به سرطان با چای و قهوه
کد خبر :
8990
چاپ خبر
13:46
1403/10/05
سونیوز: یافتههای پژوهشگران نشان میدهد مصرف چای و قهوه، احتمال ابتلا به سرطانهای سر و گردن را کاهش میدهد.
به گزارش
آژانس خبری سونیوز
، از وبگاه مِدیکال اِکسپرس، تجزیهوتحلیل دادههای بیش از دوجین پژوهش نشان میدهد مصرف قهوه و چای باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان سر و گردن، از جمله سرطانهای دهان و گلو میشود. گزارش این یافتهها به صورت برخط در مجله کَنسِر (
Cancer
) منتشر شده است.
سرطان سر و گردن هفتمین سرطان شایع در سراسر جهان است و میزان آن در کشورهای کمدرآمد و با درآمد متوسط رو به افزایش است. در پژوهشهای زیادی، این موضوع بررسی شده که آیا نوشیدن قهوه یا چای با سرطان سر و گردن مرتبط است یا خیر و نتایج متناقضی حاصل شده است.
پژوهشگران دانشمندان مؤسسه سرطان هانتسمن و دانشکده پزشکی دانشگاه یوتا در آمریکا بهمنظور روشنکردن موضوع، دادههای
۱۴
پژوهش دانشمندان مختلف مرتبط با کنسرسیوم بینالمللی اپیدمیولوژی سرطان سر و گردن را که حاصل همکاری گروههای پژوهشی در سراسر جهان است، بررسی کردند.
یافتههای آنها نشان داد نوشیدن سه تا چهار فنجان قهوه کافئیندار با
۴۱
درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان هیپوفارنکس (نوعی سرطان در قسمت پایین گلو) مرتبط است. نوشیدن قهوه بدون کافئین با کاهش
۲۵
درصدی احتمال ابتلا به سرطان حفره دهان، ارتباط دارد. نوشیدن چای با کاهش
۲۹
درصدی احتمال ابتلا به سرطان هیپوفارنکس مرتبط است. همچنین، نوشیدن یک فنجان یا کمتر چای در روز با کاهش
۹
درصدی احتمال ابتلا به سرطان سر و گردن به طور کلی و
۲۷
درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان هیپوفارنکس ارتباط دارد؛ اما نوشیدن بیش از یک فنجان چای با افزایش
۳۸ درصدی احتمال ابتلا به سرطان حنجره مرتبط است.
موسسه فرهنگی هنری فصل هنر
، مشاور و مجری پروژه های فرهنگی، هنری، رسانه ای و تبلیغاتی شماست. موسسه فرهنگی هنری به عنوان جامع ترین موسسه فرهنگی هنری شمالغرب کشور و اولین شرکت خلاق در حوزه صدا و تصویر با شعار « فقط تصور کن... ! » ، ایده ها و تصورات شما را ممکن می سازد.
ارتباط با موسسه فرهنگی هنری فصل هنر/ کلیک کنید
.
دکتر یوانچین اِیمی لی (
Yuan-Chin Amy Lee
)، از اعضای این گروه پژوهشی گفت: پژوهشهای قبلی درباره مصرف قهوه و چای و کاهش خطر ابتلا به سرطان انجام شده است؛ اما این پژوهش اثرات متفاوت چای و قهوه را روی زیرمجموعههای مختلف سرطان سر و گردن نشان داد؛ از جمله این موضوع که قهوه بدون کافئین نیز دارای برخی تأثیرات مثبت است.
نویسنده : سونیوز
برچسب های خبر (تگ)
سرطان
پیش گیری
ابتلا شدن
بیماری
جلوگیری
پیشرفت
افزودن نظر جدید
پاسخ به نظر
نام
نظر
ثبت نظر
نمایش
0
نظر
جدیدترین اخبار روز
وزارت دفاع هوش مصنوعی را یکی از فناوری اولویت دار کشور دانست
1403/10/20
12:52
آخرین وضعیت ایرانی بازداشت شده در میلان
1403/10/20
12:40
موسسه فصل هنر، ظرفیت خوبی برای برگزاری جشنواره جاده سبز دارد
1403/10/20
12:17
صندلی چرخشی با قابلیت ردیابی حرکات سر کاربر
1403/10/20
12:17
کاهش دید افقی در جادههای آذربایجانشرقی
1403/10/20
12:06
موسسه فصل هنر، کارنامه درخشانی در حوزه سینما دارد
1403/10/20
11:58
نمایش کل اخبار جدید
پژوهشیار