سـونیـوز

پایگاه خبری تحلیلی

نسخه چاپی خبر

ویلای ۶۰ میلیارد تومانی در محدوده شهر تبریز تخریب شد

کد خبر : 5685
12:03
1402/11/16


سونیوز: دادستان مرکز استان آذربایجان شرقی از تخریب یک ویلای ۶۰ میلیارد تومانی در محدوده شهر تبریز خبر داد.


به گزارش سونیوز، محبوب علیلو روز دوشنبه در جلسه‌ای که به مناسبت سالروز تاسیس سازمان امور اراضی برگزار شده بود با تبریک ایام دهه فجر اظهار کرد: امنیت غذایی و صیانت از بسترهای این امنیت موضوع مهمی است که در اقتصاد کشور تاثیرگذار است لذا باید در انجام وظایف در این حوزه حساسیت و دغدغه داشته باشیم و خود را مسئول بدانیم و در راستای رفع دغدغه‌ها پیش برویم.  
 
او با تشکر از همکاران امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی که برای صیانت از اراضی تلاش می‌کنند، اظهار کرد: عملکرد کمیسیون رفع تداخلات هم در حوزه حقوق عمومی و هم خصوصی تاثیر مستقیم دارد لذا باید به هر دو حوزه توجه و اهتمام داشته باشیم. ما اجازه نداریم ذره‌ای به حق الناس تعرض کنیم. اگر محرز شود حقی برای شخصی متصور است اجازه نداریم حتی یک سانتی متر به زمین آن تعرضی کنیم چون حق الناس حرمت دارد و باید برای مالکیت احترام بگذاریم.
 
دادستان عمومی و انقلاب استان خاطرنشان کرد: کما اینکه به حق الناس نمی‌توانیم تعرض کنیم، به بیت المال هم یک سانتی‌متر اجازه تعرضی نداریم چرا که ما نمایندگان بیت المال هستیم و اجازه نداریم تعرض و خیانتی کنیم بلکه باید صیانت کنیم. 
 
علیلو با اشاره به پرونده‌های قضایی، گفت: بخشی از پرونده‌هایی که به صورت حقوقی یا کیفری در مراجع قضایی مطرح می‌شود نشات گرفته از اختلاف مالکیت نسبت به اراضی تحت تصرف است، ما هر چقدر بتوانیم در راستای تعیین تکلیف این اختلاف‌ها قدم برداریم موجب کاهش پرونده‌های حقوقی و کیفری خواهیم بود. همچنین آثار منفی و تبعات اجتماعی که به موضوع اراضی ارتباط دارد را به صورت کلی از بین می‌بریم. 
 
او با اشاره به لزوم تسریع در تعیین تکلیف اراضی بیان کرد: این تسریع نباید باعث کاهش دقت در رسیدگی شود. 
 
علیلو با اشاره به قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی گفت: در این قانون تاکید شده است که ما باید کاربری قانون زراعی و باغی را حفظ کنیم و مجاز نیستیم این اراضی را تخریب کرده و تغییر کاربری دهیم چرا که هدف قانونگذار تامین امنیت غذایی به این وسیله است.
 
او خاطرنشان کرد: در این حوزه قانونگذار به سازمان جهادکشاورزی اجازه می‌دهد در اجرای تبصره دو ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی برای قلع و قمع و جمع آوری مصالح اقدام کند چرا که اگر فردی بدون اخذ مجوز اقدام به تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی کرد باید براساس رایی که دادگاه صادر می کند، تخریب صورت گیرد.
 
 به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان، وی با اشاره به اینکه هر هکتار از اراضی زراعی و باغی که تبدیل به ویلا می‌شود باعث می‌شود تا امنیت غذایی ۲۰ نفر به خطر بیافتد، گفت: پیشگیری، فرهنگسازی، اطلاع رسانی، تسهیل و تسریع در صدور مجوزها و اجرای احکام صادره، استفاده از فناوری‌های روز مثل پهباد و سایر تجهیزاتی که به صیانت از اراضی کمک می‌کند، همکاری فرمانداری‌ها با ارائه امکانات برای اجرای احکام از جمله اقداماتی است که باید جدی گرفته شود. 
 
انتهای پیام 

نویسنده : سونیوز
پژوهشیار