به گزارش سونيوز، خوشبختانه برخی از مواد غذایی این قابلیت را دارند که بدون ایجاد عارضه جدی روی دستگاه گوارش کاهنده سردرد، درد مفاصل، و یا سایر دردهای آزاردهنده باشند و این مواد غذایی عبارتند از:
کورکومین: مولکول فعال موجود در زردچوبه و دارای خواص ضد التهابی است. کورکومین با مسدود کردن پروتئینهایی که به التهاب کمک میکند و نیز متوقف کردن انتقال دهنده عصبی از فرستادن سیگنال درد به مغز میتواند در تسکین درد مؤثر باشد. همچنین کاهش شانس ابتلاء به آلزایمر و نیز برخی سرطانها از دیگر خواص این ترکیب شیمیایی است که میتواند بهعنوان قرص یا با افزودن زردچوبه به رژیم غذایی وارد بدن شود.
کندر: خواص ضدالتهابی این گیاه هندی به اسیدهای بوسولیک مربوط میشود که بر اساس تحقیقات توانایی بهبود گردش خون، از جمله خون رسانی به مفاصل و پیشگیری از التهاب را با سد کردن راه گلبولهای سفید خون برای ورود به بافتهای آسیب دیده دارد. این گیاه به صورت پماد در داروخانهها موجود است...
اسیدهای چرب امگا ۳: امگا ۳ التهاب و درد گردن و کمر را کاهش میدهد. مطالعات نشان دادهاند کسانی که دچار گردن دردهای غیر جراحی هستند، با دریافت ۱۲۰۰ میلی گرم امگا ۳ در روز، ۶۰ درصد کاهش درد را گزارش کردهاند. علاوه بر این، امگا ۳ خستگی، درد عضلانی، خشکی و خارش پوست، سردرد، بی خوابی، شکنندگی مو و ناخنها و عدم تمرکز را کاهش میدهد و برای التیام بیماریهای قلبی عروقی، رماتیسم مفصلی، آسم و کاهش التهاب آرتریت روماتوئید مؤثر است.
روغن زیتون: اولئوکانتال موجود در این روغن دقیقاً میتواند مانند ایبوپروفن عمل کند. حدود سه چهارم قاشق غذاخوری روغن زیتون برابر با ۲۰۰ میلی گرم ایبوپروفن است. رژیم غذایی کشورهای حوزه دریای مدیترانه که روغن زیتون یکی از مواد اصلی آن است، از مدتها قبل برای سلامتی انسان از جمله کاهش خطر سکته مغزی، بیماریهای قلبی، سرطان سینه، سرطان ریه و برخی از انواع فراموشی مفید تشخیص داده شده بود. پژوهشگران هنگامی متوجه این خاصیت روغن زیتون شدند که مشاهده کردند روغن زیتون فرآوری نشده مانند ایبوپروفن موجب ناراحتی در قسمت عقب گلو میشود.